Kā var apkrāpt pārdevēju izmantojot paypal?

Pārdodu mēbeles (pārceļamies uz jaunu māju), ieliku sludinājumu vietējā interneta lapā. Ir ļoti aktīvs pircējs. Cena mēbelēm augsta, pircējs ne briidi nekaulējas, nekas viņu neinteresē, grib visu pirkt cik ātri vien var. vienīgā atruna: visa saziņa SMS(to varētu izskaidrot, ka ja kas atgadās, būtu pierādījumi par darījumu) un maksājums tikai caur paypal: vinshs samaksā prasīto summu, tad viņa strādnieks atbrauc "savākt" mēbeles. Esmu izrunājies ar pusi bankas kolēģu, neviens nevar izdomat, kur varētu būt "āķis", varbūt te kādam ir ideja?

inito4ka (2015-02-25 22:04)      ...paipalā var atsaukt maksājumu, vot i visa fīča. Pat kad būi saņēmis naudu,ja šis atsauc-- būsi viņam parādā :)

hefny (2015-02-26 10:14)      kur muļķi,kas grib nezxkādās shēmās uzvārīties,-tur atrodas shēmotāji,kas tos apkrāpj. nauda caur anku ar aizturēšanu-mēbeles pagalmā,-drošākais veids kā pasargāties.un,jako grib-tadnotārs vai jurists/.
skopais vienmēr maksā dubultā !!!!!!

hefny (2015-02-26 10:18)      P.S tas otais pircējs-kurš cenu sit nost,-ir tas pats dēks no cita telfona,lai uzdotu savu toni,savus noteikums,lai maniplētu ar tavu alkatību/vajadzību/.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu