Kāpēc viena Covid gulta maksā tikpat kā villa Jūrmalā???

666 666-tik apmēram maksā viena kovidslimnieka gulta!!!!!!Vairāk kā pusļimons-vai viņa no zelta un ar dimantiem nokaisīta?Kā tas ir iespējams?

AivarsN  3   Starp citu, arī mani vecāki nav vakcinējušies un tāpēc neslimo.
Kamēr vēl nebijām ES, gandrīz visas saimniecības nodarbojās ar dabīgo lauksaimniecību. Normāli cilvēki neindē citus dēļ peļņas.
Visi jaunie vīrusa paveidi tiek izdomāti cilvēku biedēšanai, lai piedabūtu vakcinēties, jo par vecā varianta nekaitīgumu, jau pārliecinājušies. Tāpat var lētticīgajiem iestāstīt, ka vakcīnas nav pietiekami efektīvas pret jaunajiem paveidiem, tāpēc vajag trešo, nostiprinošo injekciju. Taču kā prakse pierādījusi, mirst arī pēc trešās. Par jauno Dienvidāfrikas variantu stāsta, ka tas bīstams pat bērniem, lai dabūtu arī bērnus nošpricēt. Taču patiesībā, bērni vienmēr ir kalpojuši kā sabiedrības buferis, aizsardzībā pret slimībām. Viņu imūnsistēma ātri uzveic vīrusus un pieaugušajiem tos nodod jau novājinātus, vieglāk uzveicamus. Tāpēc bērniem neļauj normāli komunicēt un vēl smacē maskās, lai arī nevar normāli mācīties.
Kāpēc no tevis vienmēr nāk tāds ļaunums? Vakcinētie, kuri jau sāk saprast, ka tikuši smagi piečakarēti, varbūt tāpēc dusmojas uz nevakcinētajiem, ka tie izrādījušies gudrāki? Bet kuri vēl pilnīgā kovidreliģijas varā, kā jau visi reliģiozie, neticīgos vislabprātāk redzētu uz sārta.

saulite34  1 1 ļaunajam lauku krancim visi bērni ir vakcinējušies un vēl neviens no tām vakcīnām nav nomiris un pateicoties nevakcinētajiem muļķiem kūdītājiem vēl ilgi būs jāatrodas šajā murgā.ar prātiņu apdalītais krancis tagad gadiem lielīsies ar savu stulbumu.

AivarsN  2 1 Saulīte. Tev ir lieliska iespēja pamest šo ,,muļķu" zemi un doties uz Gibraltāru, Izraēlu, vai kādu citu valsti, kur pilnīgi visi jau ir vakcinēti un laimīgi. Tikai diemžēl arī tur slimo un mirst no kovida un citām vainām, vēl vairāk kā pie mums, arī pēc trešās devas. Un arī nekāda dižā brīvība paklausīgajiem netiek solīta. Tas pats fašistiskais režīms, uz kura fona, Ziemeļkoreja drīz būs īsta sapņu zeme, kurā kovidafēra nemaz nav ieviesta.

saulite34  1 1 par muļķu zemi šo zemi ir pataisījuši tādi mīkstmieši lauku kranči,kuri vienīgais ko prot caurām dienām gaudot cik viss ir slikti un tik caurām dienām reklamē muļķus ,kuri gaida kaut kādas gaismas tuneļos un ko var vispār te vāvuļot paklausīgais krancis par vakcīnu kaitīgumu ,ja pašam visi radi ir vakcinējušies un neviens nav vēl nomiris no vakcīnas un krancim pat ģībonis vairs nenāk no vakcinētajiem radiem un telefons ar kuru ķerstīja vakcinētos arī vairs nedarbojas un ,ja dzīve kranci piespiedīs, pats rāpus līdīs pēc vakcīnas,tādi nu diemžēl ir šie interneta varoņi.

AivarsN  2 1 Saulīte. Kā Tu domā sagaidīt vasaru, kad sola piegādāt efektīvas vakcīnas pret jauno aituvīrusa paveidu? Varbūt drošības pēc, pamēģini sagrūst iekšā uzreiz divas? Ja uzreiz pie tēviem nenonāksi, tad atlikušajās smadzeņu šūnās, pilnībā būs izzudusi spriestspēja un jebkāda baiļu sajūta. Bet kas bez prāta, tas bez raizēm un vienmēr laimīgi smaida. Pagaidām vēl manā radu lokā ir maz vakcinēto. Un neviens no viņiem to nedarīja aiz bailēm no slimības, bet tikai dēļ okupācijas režīma terora, kurš bija iespējams tikai dēļ daudzajiem, ar prātu apdalītajiem atbalstītājiem jau pašā afēras sākumā. Ja lielākajai daļai būtu pietiekami daudz veselā saprāta, tad viesstrādnieku valdība neko nevarētu uzspiest un mierīgi varētu braukt mājās uz savu fāterlandi. Bet laikam jau šis viss tomēr iekļaujas lielajā plānā, ar vakcīnām atbrīvot sabiedrību no evolucionārajām novirzēm, parazītiem, nesaprātīgajiem, kuri tāpat nespētu pielāgoties jaunajam laikmetam. Eksāmens pirms pārejas uz nākamo attīstības līmeni. Žēl, ka tik daudzi to nevarēja sekmīgi nokārtot!

saulite34  1 1 krancim tie muļķi katru dienu lielā vairumā sprauž vakcīnas pakaļā,un par to bez smadzeņu krancis nosiekalojies katru dienu gatavs reklamēt visus muļķus.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu