Liellopu gaļa

Liellopu gaļa - jautājumi un diskusijas

Sautēta liellopu gaļa (11)
Nopirku tādu konservu budžu "Sautēta liellopu gaļa". 320 g. Brūna tāda etiķete. Rakstīts vēl: "Highest qulity product". Arī krievu valodā uzraksti par to pašu. Ražots SIA „Kuršu zeme”. Domāju – nu tik būs, kā padomju ...
Esmu redzējusi izejmateriālus tādai tušonkai...
Pārsaluši kautķermeņi ar zīmogu [1977], žurku mēsliem aplipuši,procesā atkausēti, smuki nokasīti, samalti, pievienots želatīns, losberi un piperi,nitrītsāls un atkarībā no bundžiņu lieluma ar rokām sķeselēti pa 360g vai 420g. Pēčāk termiski apstrādāti.
Ir iespēja izvēlēties - ēst vai nee.
P.S. Tas noteikti nav teikts par SIA "Kuršu zeme". es aknu nopirku, pat kakjis needa :)))))) Nezināma dzīvnieka aknas vetārsti neiesaka ēst, tās tak ir lopiņa attīrīšanas iekārtas, kur uzkrājas medikamentu atliekas, utt

Un kāpēc jāpērk bundža, ja var nopirkt pa mazāku naudu gaļas gabalu, nosautēt un mieloties:)
Jā, bundžām tiks iets ar līgumu, izņemot tām ar ķilavām. Bez ķilavām `ņikudi`... ··· Liellopu gaļa: Sautēta liellopu gaļa lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kur Rīga iegādāties labas kvalitātes liellopa steikus? (12)
Sveiki!ir kadi šeit steika cienitāji!?? Kur Rīga var iegādāties labas kvalitātes liellopa steikus?!
pasham jaapeerk un jaacep, galvenais pareiza galja, pareizi sagriezt, un pareizi cept Bezmaksas reklāma savam biznesam soc. tīklos..?!
Ej apmeklē, ēd, uz veselībām!!
maxsimaas pa laikam meedz paraadiities, var buut centraaltirguu, MC2, bet paarsvaraa restuuzhi visu paarpeerk Ko Tu vēlies-Nopirkt liellopa fileju,vai paēst gatavu gaļu... Kādi vēl steiki! Pēc jaunăkăs informācijas, liellopu gaļu ĕst ir kaitīgi. ··· Liellopu gaļa: Kur Rīga iegādāties labas ... lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Liellopa gaļas izvēle (3)
Vai pēc gaļas izskata var pateikt ka tā ir bijusi jaunam lopam, vai tā būs sulīga, trekna un garšīga? Galīgi neesmu specs gaļas pirkšanā.
Jaunlopa galja ir gaishaaka, trekna nebuus noteikti, bet suliiga un garshiiga gan :) Miesniekam ir jaabuut lopa dokumentiem - kad dzimis, kad kauts utt. :) Jaunam liellopam gaļa ir ar smalkāku šķiedru un tauki nav dzelteni.Arī cūkai tā pat. Cūkai vēl var pēc ādas biezuma - jaunai āda ir plānāka. Bet ir arī dīrāti lopiņi, tad gan var iepirkt vecu kuili. Nu sulīgumu un garšīgumu var panākt tikai labi pagatavojot. Lielopu var saspeķot-ar kociņu, vai plānu nazi iedurot un ielieko caurumā žāvētu speķi, kas apviļāts garšvielās. Tad visu gabalu var cept cepeškrāsnī aplaistot ik pa brīdim ar karstu ūdeni. Protams gaļas šķēles, kuras grieztas šķērsām šķiedrai var ar gaļas āmuru izdauzīt, apcept un pasautēt kopā ar sīpoliem. To var pavisam vienkārši pēc gaļas krāsas,ja lopiņš ir tā ilgāk nodzīvojis,tad gaļa pēc krāsas ir ļoti tumša,bet jaunam lopiņam gaišā krāsā. ··· Liellopu gaļa: Liellopa gaļas izvēle lasīt visu diskusiju (3 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu