Bijāt "Akropolē"? Kādi iespaidi?

Tik milzīga ēka, bet tikai 2 stāvi tirdzniecībai un izklaidei? Veikali tie paši kā "Alfā" un citur. Tik Deičmans klāt.

Mirdzina    1 Nasing Spešl...

Maribella15    1 Tā kā dzīvoju gandrīz blakus - biju, vakarā pavēlu. Nekādi bari tur nebija. Patīk, ka ir Deičmans - beidzot tuvumā varu brīvi atrast sev derīgus un sirdij tīkamus apavus. Pabrīnījos, ka tik ātri visu paspēja uzcelt un iekārtot - tas uzticamību gan neveicina... Uz turieni tāpat iešu reti.

scheriff      Bijis vēl neesmu, kautgan vakar 2x reizes braucu garām. Patīkami, ka satiksme sakārtota. Lielas cerības lieku uz slidotavu vasarā, un uz sporta zāli ziemā. Man, kā lielam kīnomīlim, iespēja tuvu mājām apmeklēt jaunākās filmas - visi īkšķi gaisā. :) Tas ka maxima solās būt modernāka, atšķirībā pret citām, arī priecē. Bieži atrast kāroto sastāvdaļu gardai pašgatavotai maltītei mazajos veikaliņos ir samērā sarežģīti. Tomēr nesaslavēšu par agru, laiks rādīs.

Letija  1 2 Maxima, kā liels kauna traips, tēlu bojā nevāji, bet Maskavas forštates kontingentam piemērota.
(Bet bez potenciāla izaugsmei, diemžēl).

Letija  1 2 Maza informācija: "Deichmann" neizrunā kā "Deičmans", šo kļūdu dzirdu jau pasen.
"Č", ja būtu burtu kopa "tsch".
Tagad vienkārši "h". Bez "c".

DanaL    2 Mani vispār iespārda šitā tautas šūmēšanās uz bodīšu atklāšanām. Pirms pāris mēnešiem šturmēja IKEA, tagad nākamo monstru. Visi gaida ka nu tik būs, nu tik būs.
Tak tie paši vēži, tikai citās kulītēs.

neko  1 1 Nu nestāstīšu ka tādas vietas neapmeklēju, gan jau kādreiz iebraukšu. Bet ne šonedēļ; lai pūlis nomierinās.

Maribella15  4 2 Letijai - Maskavas Forštate gan tā nav! Paveries kartē. Aiz tilta ir beidzies Krasta masīvs un tas ir ĶĒngaragā. Un nevajag te pārspīlēti daudziem d***t - ir nomainījušies daudz iedzīvotāju, lai varētu teikt, ka kontingents ir pamainījies. Kur tad ir "labāk" - cik nav dzirdēts par jandāliņiem un bīstamību katrā Rīgas mikrorajonā! Kā tik tumsonīgi var nopelt vienu vietu, ja citu nevar pacelt kur augstāk?!

janisb  3 2 Beidzot normāls Lielveikals arī Ķengaraga pusē, pie tam ar labiem veikaliem, kas pirms tam tik ārpus LV apmeklēti. Lielā maksima reizēm ir labāka par mazajiem rimi, kas līdz Senukai (ex Azūra) atvēršanai vienīgie pieejami 5km rādiusā

=>Maribella15 Letija vienkārši no pļavnieku trenužeņu rajona, neko citu nav redzējusi, pārtiek no urbānajā leģendām

borzomi  1 1 Ja tur iekšā ir arī seskšops,tad apmeklējuma pasāciens man būs obligāts.Vecajām mežģīnēm maiņu vajag!

uzplanaledus      Šodien biju, interesantākais šajā veikalā man šķita Kuzņecova trauku kolekcija.
Daži veikali tādi, kas nav citos lielveikalos, preces veikalos mazliet atšķirīgas tomēr redzams, ka izvilktas kaut kur no stokiem, tāpat kā citur. Droši vien, ka Akropole piesaistīs ar kino un uzvedumiem, bet reāli dzīties uz turieni nav vērts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu