Dormeo matrači

Vai kāds var ko pastāstīt par dormeo matračiem, labi vai tikai uzpūsta reklāma?

Loterija (2006-11-25 22:36)      Arī gribētos dzirdēt atsauksmes. Esmu tikai dzirdējusi, ka gulēt miegā ērti, bet seksam nevisai

kristaline (2006-11-25 23:36)      Meesls.

Spicis (2006-11-26 10:47)      Tie ir ĻOTI plāni, no reklāmas info:
"Piegādājot matraci, tas ir sarullēts un iepakots vakuuma iepakojumā, šādi garantējot, ka neviens pirms Jums uz tā nav gulējis. Iepakoto matraci ir viegli pārvietot un Jums vajag tikai noņemt iepakojumu, lai tas pāris minūšu laikā, ieņemtu matracim tradicionālo formu, kā arī 13 cm biezumu. Tūlīt pēc iepakojuma atvēršanas, ieteicams to atstāt nelietotu uz 1 stundu, lai tas pilnībā varētu pildīt uzticēto uzdevumu."
Tātad guļot tas saplok un pēc izkāpšanas no gultas pēc stundas atkal ir gatavs gulēšanai. Arī cena ap 120Ls nav maza. Gatantē 5 gadu atpakaļ uzpūšanos, vēlāk, acīmredzot, būs bedre ar sabirzušu pildāmo materiālu gurnu un plecu "atpūšanās" vietās. Intresanti uzzināt no reāla lietotāja un pataustīt pašam, tak tādus nepazīstu. :)

karalis13 (2006-12-04 14:04)      man tāds ir un vienkārši supper!!!:)))

Spriidiite (2006-12-05 20:25)      Spici, nu gan tu auzaas iebrauci ...
Ja nezini, kaa ir patiesiibaa, tad nerunaa.Saakumaa taa tieshaam ir, ka ir sarulleets kaa paklaaja rullis un kaartiigi iepakots - tas ir tikai pirceeju interesees, lai vedot un paarvietojot, to nesabojaatu un nebuutu jaaiiree smagaa mashiinaa, lai vispaar kaut kur aizvestu. Peec izlaishanas tieshaam jaapagaida kaada stunda, lai paceltos, jo ir tak skaidrs, ka vakuumaa saspiestam matracim ir jaapastaav, nezinu, kaadai tonnai jaagulj uz matracha, lai peec 1h miega buutu jaaceljas, lai matracis atkal pilnveidotos.Turklaat matrachiem ir 6 gadu garantija, citiem tik daudz nav, veel pie tam 120 Ls par divvietiigu matraci nav daudz ... Veel beigaas var piebilst, ka Riigaa ir divi shaadi veikali, kur tos pataustiit un apskatiit un uzzinaat ko siikaak, viens no tiem ir Ziepniekkalnaa, bet otrs Kjengaragaa.Veiksmi :)))

fantaazija (2007-04-20 13:28)      Mana māte tādu nopirka un teica, ka guļ kā Dieva ausī. Esot labs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu