Nekas tā nerada vēlmi ātrāk iziet no veikala, kā pārdevēja jautājums ´´Kā varu jums palīdzēt´´

Vai tiešām Drogu un Depo, Maximas un Narvesena pārdevēju un kasieru mehāniski jautājumi un "jauku dienu" vēlējumi liek jūsu sirdīm straujāk iepukstēties?
Akmens darba devēju lauciņā.
Man vienmēr ir šķitis, ka patiesa ieinteresētība (ja mūsu acis sastopas-tātad man radās jautājums), preču klāsta pārzināšana un vienkārši pieklājība ir daudz svarigāka. Kā jums šķiet? Kas jūs kaitina?

leduszieds7      Ta aizguvuši no Štatiem...vēl tik lai iemāca tām pārdevējām atņirgt zobus , tjipa smaidā...tad būs pilns komplekts!
Es, piemēram, ja man pārāk uzmācas, momentā pazūdu, vispār tur neko nepērku!
2013-07-02

erucanob      Kasierēm jūtu līdzi un pieklājīgi atbildu gan uz vai jums nevajag šo ķemmīti/saku-jau ir,paldies/un uz *jauku jums dienu* saku jums arī.
Viņām šie teksti jāsaka un zinot par kādu algu viņas strādā,bez līdzjušanas nekā.
Savukārt uzbāzīgajām pārdevējām-kā jums varu palīdzēt,parasti noskaldu-38.izmēra dzeltanas kurpes ar maziem punktiņiem un strīpiņām rozā krāsā uz 6,5 cm papēdi .Nav?Ta nu gan bode.Tad pasūtam,nevar?jūs taču piedāvājāt palīdzēt.
Un mierīgi turpinu pētīt plauktus.Vairs nenāk ne tuvu.
2013-07-02

wrongais      Vienmēr, kad man uzdod šo jautājumu, atbildu - finansiāli! un uzreiz cītīgi skatos acīs... ja tirdzniecības darbiniekam ir veselīga humora izjūta, tad pārsvarā veidojas vai nu konstruktīva, vai labs garastāvoklis 2021-12-27 17:27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu