Gāzes katla maiņa

gribētu lūgt padalīties pieredzē par gāzes katla maiņu dzīvoklī (apkure + ūdens). cik īsti izmaksā kopumā šada padarīšana ar visām projektu izstrādāšanām un saskaņošanām, skursteņu tīrīšanām, uzstādīšanām utt., ja man pieņemsim, ka ir savs gāzes katls? vai arī labāk ir pirkt no tām firmām, kuras šos katlus uzstāda? un cik ilgā laikā tas viss notiek?
man šobrīd mājās ir vecā kriecu sistēma ar diviem atsevišķiem katliem apkurei un sitlajam ūdenim.

varbūt varat ieteikt kādu labu kantori Rīgā, kas ar šīm lietām nodarbojas un ir ar attiecīgām licensēm?

Andromeda1984 (2012-02-24 19:06)      Effy sirdsmieram - es 2-istabu dzīvoklī par gāzes apkuri maksāju 30 Ls. Jauns katls atkarībā uz kvadrātiem, manam dzīvoklim ap 400 Ls + apm.50 Ls uzstādīšana. Par skursteņiem - ja tikai tīrīšana, tad nevajadzētu būt vairāk par 20-30Ls. Junkers vai SB Santehnika ir tie, ar kuriem esmu saskārusies, tur arī vari droši iet un jautāt visu, kas nav skaidrs. Uzstāda jebkurš meistars, kuram ir license uzstādīt to aparātu.

Milda51 (2012-02-24 19:06)      P.S.Katlu uzstādīja dzīvokļa pārdevējs.Man bija jāgādā par tehniskajiem noteikumiem no gāzes kantora-bezmaksas un vajadzēja skursteņslauķa atzinumu-ls 25.

Ai_rina (2012-02-24 20:10)      Piezvanīju uz Nākotni tantei.,viņi par 2-ist.dzīvokli maksā ls 32 mēnesī,apkures katls Junkers,bet vecais modelis.Tā kā ,meit,roc-meklē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu