Pārdošanas māksla...

Esmu aizdomājusies par pārdošanu, un piedāvāšanu...... piemēram veikals ´´Drogas´´ esmu paņēmusi visu vajadzīgo, esmu pie kases, nabaga pārdevēja izdveš skaņu labdien, tas mani jau viegli aizkaitina , jo es jau praktiski eju ārā no veikala , ja vēlēšos es pati pasveicināšu darbinieku, un tad seko frāze piedāvājam to,to,un to uz atlaidi..... bet man tad tā prece nav vajadzīga. vai tiešām tagat cilvēkam ir jābūt dzīvam robotam kas visu dienu maļ vienu un to pašu.... varbūt ka es nesaprotu neko no mūsdienu pārdošanas mākslas, tādēļ lūdzu jūsu viedokļus.

nakc (2012-09-26 23:18)      Ak, tu tētīt, šis jautājums jau tika cilāts! Nu, neej uz tiem briesmīgajiem veikaliem, kas tik ļoti tracina. Tāds tiem pērdevējiem darbs, ne jau paši prieka pēc viņi to tekstiņu runā. Pasaki paldies, nevēlos un ej ārā. Tad nu gan problēma!

av2 (2012-09-27 03:48)      Dziives siikumi. Absoluuti siikumi.Nennem galvaa. Es nennemu galvaa visu, kas ir aarpus manis passa uzstaadiitaa "galvaa nnemssanas loka".
Ja ir kaads veikals, kurss izcellass ar paaraak uzmaaciigiem paardeveejiem, tad ir tak blakus veel 7 veikali ko vair izveeleeties.

Effy (2012-09-27 07:09)      Mani atkal kaitina cilvēki, kas apspriež, kā kurā veikalā saka labdien un kaut ko piedāvā....
Piesakies Drogās par marketinga direktori un ievies jaunu kārtību, ka turpmāk pardevējas visus sūtīs d..., bet preces pie izejas ņems nost :D
Nav ko te vazāties un gar plauktiem grābstīties.

vellamaate (2015-01-05 18:29)      Tad nu bēda! Vai labāk būtu...ja neko nepiedāvātu....nereklamētu:) Laikam garīgais uz nullīti bija:) tad nu viss tik traucējoši!

veejpuuta (2015-01-12 11:20)      Sveicinās jau visos lielveikalos-gan Rimi,gan Maximā,gan citur.Ko tagad darīt,ja tik grūti to sveicienu paciest,neiet uz veikalu vispār?Vēl jau pastāv iespēja iepirkties internetā.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu