Kādu pannu pirkt?

Iesakiet kādu pannu labāk pirkt? Kas būtu labāka no lietošanas, veselības viedokļa?
Paskatījos iepriekšējos ierakstus, pēdējie ap 2010. gadu, šobrīd tak jau kam jaunam būtu jābūt, pieejamības, informācijas ziņā. Teflons tak jau skaitās kaitīgs, ne?
Pavārs neesmu un droši vien nebūšu, vajag ikdienas vajadzībām šim un tam.

santa1969 (2014-08-14 15:49)      Čuguna var mēģināt,bet veikalos,vai tirgū var atrast baltkrievijas,vai krievijas vecās ,labās pannas.Teflona vari pirkt,bet ar feirikiem retāk jācenšas mazgāt.Katru dienu lietojot teflona iztur gadu vismaz.Tikai ne keramikas pārklājumu,tas ātri sabojājas ,pat ar gaļas kauliņu saskrāpējas un lobās pamazām nost.Veiksmi pirkuma!:-)

slieks (2014-08-14 16:23)      Tā saucamā keramikas panna man izbeidzās pusgada laikā. Dievs vien zin, kas tas par pārklājumu. Čuguna un punkts! (Tikai ar cepšanu mazliet jāpiešaujas, un, ja mazgā, tad tikai ar karstu ūdeni, bez mazgāšanas līdzekļiem).

miers2 (2014-08-14 18:17)      kaukad sen pirku emociju uzplūdā zviedru čuguneni - bija tādā sarkanā kartona kastē- laikam ar 10 gadu garantiju - varot pat skrāpēt :) Pilnīgs sūds izrādijās par 30 ls, jo bija ar pārklājumu, par ko nebija ne vārda teikts. Pārklājums nogāja ātri vien normāli lietojot un viss nahren sāka lipt klāt un piedegt. Par pannām visvairāk reālas taisnības ir Lāsmiņai - vislabākā ir tā, kuru pirku pēdējo un kura ir visjaunākā :) Uz gāzes viņām visām patīk izliekties- kā nu kurai- cita vairāk, cita mazāk, bet tāpat izliekta panna ir parasts sūds, ja vidus saceļas gaisā

AivarsN (2014-08-14 18:20)    1 Čuguna panna uz indukcijas plīts uzsilst tik pat ātri kā plānā,vienmērīgi sasilst un nekas nepiedeg.Ar tiem gudrajiem pārklājumiem indukcene tiek galā maksimums pāris mēnešu laikā.Bet kas tā par modi bez taukvielām cept?Organismam vajag pilnvērtīgu uzturu,jo citādi nebūs ne strādnieks,ne mīlnieks.

REDS (2014-08-14 21:41)      Nafig visas Delimano, GreenPan un zem MIELE nosaukuma tirgotās Italla... un tā ir tikai pēdējā 1,5 gada negatīvā statistika !!! Nākamā noteikti būs baltkrievu čugunniece kuru lietošanas atslēgas vārdi ir "pareiza kopšana". Runājot par čugunnieču cenām tad neredzu tā teikt pamatojumu par vienkāršu čuguna pannu (vienalga kāda brenda nosaukums uz tās gozējās) maksāt daudz... tas tak vienkāršs čuguns !!!

Lucy (2014-08-15 09:50)      Pašlaik mums mājās ir topā keramisko pārklājumu pannas,bet ir lietojamas arī čugun 2ivas un ir vēl vecu vecā prosta Baltkrievu plāna aluminija/laikam/varbūt cits matreāls/,starpcitu ļoti laba.Manos laukos uz plīts liek tieši tādas,jau apdegušas tādas galīgi melnas un čuguna,nekādus tur tūda teflonus nelieto.

siluets1966 (2014-10-26 21:56)      Sveiki.
Nopirku ebay (ar atlaidi 10 marciņas)pannu ar keramisko parklāju, bet pec pagatavoto produktu lietošanas, uz tās, mutē jutama nepatikama garša. Tā kā māla...
Izgatavotajs EH atrodas Amsterdamā.
Ko darīt,jamet pannu ārā..
Kāds ir saskāries ar ko līdzigu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu