Kāpēc viena Covid gulta maksā tikpat kā villa Jūrmalā???

666 666-tik apmēram maksā viena kovidslimnieka gulta!!!!!!Vairāk kā pusļimons-vai viņa no zelta un ar dimantiem nokaisīta?Kā tas ir iespējams?

anis    2 Es gan teiktu,ka vairumu spārno cerība-darīt ko labu... Paziņa pat kompartijā iestājās ar šo motīvu- bet kad saskaras ar dzīves īstenību-salūzt nespējā... Paskat-leiši masveidā bija kompartijā un varēju ko pieregulēt! Kā bija-nevaino spoguli...

AivarsN  4 8 Nevar viens cilvēks neko mainīt, viens pats iefiltrējies labi organizētā noziedzīgā grupējumā. Vienīgi var mēģināt atklāt šos noziegumus plašākai sabiedrībai, ja nav bail zaudēt pilnīgi visu, pat dzīvību. Tāpēc politikā laužas tikai radījumi bez sirdsapziņas, kuri tur jūtas kā zivis ūdenī. Kamēr nebūs likvidēta pati noziedzīgā sistēma, tikmēr cilvēki neko ietekmēt nespēs, ne paši ejot tajā midzenī, ne piedaloties vēlēšanu farsā. Štrunts par to naudu, ko varu sagrābušie šķiež uz visām pusēm. Tagad galvenais cilvēkiem būs, vispār izdzīvot šajā karā. Un tas patiešām nebūs vienkārši.

siikaa16  2 3 Uzrakstīji 666 eiro par daudz. Džekam no Cēsīm Jūrmalas šķūnītis var likties kā villa. Tad, kad nokļūsi tai gultā, sapratīsi, kādēļ tik dārga.

Rets2  5 4 kārtējais antivakseru stulbumtemats

av2  3 5 Nu kad sakkersi kaadu zarazzu, un miriisi leenam nost, arii intreseesies par...guultas izmaksaam, vai bllausi, ka ....man tak pienaakas , a ?
Summa protams, ka pamatiigi paarspiileeta. Vispar, no kurieses to izraavi, no kaada oficiaala avota???
Vispaar mediciinas biznesaa muusdienaas ir kautkas aizgaajis pa pieskari jau sen dienas, vissi kas tur krukkiijaas, grib nenormaali vaariities.Kaadi veel aarsta svinigie zveeresi, a? Jo....tev cilveekam nav kur likties, kad saap...:(
Davai visi savaas specialitaates dariisim taapat, kad kaads gib eest, porcija sotaku, gribi saremonteet maaju, sotaks par kvadraatmetru, gribi autinnu palabot, sotaks stundaa utt. Un pasakiet tikai, ka arii daudzaas specialitaatees nav jaaiegulda liela , pat lloti liela nauda, lai vispaar straadatu , nemaz nerunaajot par izgliitiibu.
Tas nu taa.

AivarsN  5 3 Ir jau valstis, kur visi sašpricējušies, pat daudzi jau busterpoti saņēmuši. Piemēram Gibraltāra. Taču vai tur mazāk slimo, neguļ tādās pašās melnās gultās? Tur jau atkal ievieš lokdaunu, līdzīgi kā pie mums, jo saslimstība tikai palielinās. Vai tiešām vēl ir cilvēki, kuri tic, ka vakcīnas viņus jebkā pasargā? Tie 2,5 miljoni cietušo no vakcīnām, diez vai vairāk turpina ticēt. Un tie vēl ir tikai oficiālie PVO apkopotie dati. Austrālijā jau memoriāls ierīkots, ar no vakcīnām mirušo piemiņas plāksnītēm. Jo vairāk sašpricēs, jo vairāk mirs. Tāds ir to starptautisko bandītu plāns. Ar katru nākamo vakcīnu, cerības uz izdzīvošanu sarūk. Vakcīnu sastāvā ir pilns ar dažādām smagas slimības izraisošās baktērijām, pat parazītu oliņām. Jo vairāk neatkarīgās laboratorijās tiek vakcīnas pētītas, jo šaušalīgākas lietas atklājas. Pieredzējuši zinātnieki vairs netic, ka tik sarežģītas tehnoloģijas radītas šeit uz Zemes. Un tas viss cilvēku pilnīgai kontrolei un pakļaušanai, pārvēršot par beztiesiskiem biorobotiem. Izskatās, ka uz dažiem tas jau darbojas. Latvijā no kovida mirstība 7× lielāka, kā vidēji ES. Tikai tāpēc, ka slimnīcās nevis ārstē, bet palīdz aiziet. Mājās nomiršanas risks ir nesalīdzināmi mazāks, jo tīšu prātu neviens necenšas nogalināt.

Vaukskis    3 Kāds ir izlasījis ziņu, ko gribēja izlasīt. Interesanti, kur? Piemēram "Lv" portālā atradu pavisam citādu informāciju- intensīvās terapijas gultu izmaksas Covid-19 sakarā ir no 21 tūkstoša līdz 179 506 euroi (vidēji). Ja La Latvija tāpat jau ir tādos parādos kopš 2000.gadiem, ka tos tāpat neatdot vairākām paaudzēm, kādēļ gan nenopirkt tādas? Ņemiet vērā, ka ir aprēķināts, ka viena cilvēka zaudējums vakstij izmaksā vidēji 500 tūkstošus eiro. Tad laikam gan ir vērts aizdomāties, un, ņemot vērā manis minētos skaitļus secināt, ka tas ir tā vērts, espektīvi, atmaksājas.Nevar rēķināt, ka pilnīgi visi valstij šādi zaudēti cilvēki bijuši tautsaimniecības sildīšanas censoņi, tomēr skaidrs, ka ir vērts.Nebūs šādu gultu, to nedziedēs ne ziedi, ne kapu sveces, ja dzīvēm ir nocirsts turpinājums, ģimenēm zuduši apgādnieki, nākotne.

Skarlete    4 Tieši kovid gultas arī ir noteicošās šābrīža politikā...ne jau mirušie vai vakcinētie, vai valdības gudrība/stulbums... Ir brīvas gultas - nav ierobežojumu, nav brīvu gultu - ir ierobežojumi!:P

Julianna  4 5 Darbojoties pa virtuvi, ieslēgts radio murmulē. Nu un tad klausos. Vakar lasa ziņu, ka uzradies censonis, kurš vākšot parakstus, lai Q kurinō kōdu piešķir tiem, kuri labprātīgi atteikšoties no došanās uz slimnīcu, ja tos ķers modernā slimība. Aizgājušo nedēļu nomira mana attāla radiniece Rīgā. Nu cilvekam 80 gadu(dzīvē izskatījāskā 60--65), bet bija nipra dāma, kura katru dzīves situāciju atkoda kā vāvere riekstu. Situācija izveidojās šādi -- saslima ar temperatūru. Mājās ārstoties ar savām zālēm, tējām, tautas ieteiktajiem līdzekļiem tika uz pekām. Nu ne gluži kā iepriekš bet UZ SAVĀM KĀJĀM staigājoša. Atbrauca vīra radiņi un ak šausmas-- tev kovīds, tu mirsi, nuka duj uz slimnīcu. Šī pretojās, cik varēja,beigās padevās. Nu un ko slimnīca? Sāka "ārstēt" pēc tiem algoritmiem, ko mums izstāstīja Marina. Tobiš, runājot prastā valodā, lika sistēmas, kuras sataisa ļenganus iekšējos orgānus. Izlaidīšu aprakstu, kā viņa bruka katru dienu. Zvana manai mammai un saka -- Mīļo māsiņ! Kaut mirsi, kakāsi gultā, bet NEKAD uz šo nāves konveijeru. Mani visi nodeva un apmānija.--- Viņai Rīgā 2 dzīvokļi. Nu jau attālie radi plūcas, ka spalvas put, kuram savākt. Tad nu tam pridurkam, kurš aģitē par rakstisku atteikumu no slimnīcas. Uzskatu, ka velns slēpjas kodā. Tur ir tas verdzības štempelis. Ar šo dēmonu sistēmu vispār nav jāiet nekādā mijiedarbībā. Ne viņu eiro rubļus, ne žurgas, ne kodus, ne slimnīcas. Tāda tā realitāte.

neratni_stasti    3 Nju, ja jau ir lielais plāns pārvērst visus par biorobotiem, tad naivi cerēt, ka kādam izdosies izvairīties. Agrāk vai vēlāk līdz katram tās lielās roķeles aizstiepsies... Tā kā nav variantu - citējot slavenu anekdoti - atslābināmies un gūstam baudu.

elvital22      Gulta (pati bez specaprīkojuma!) arī noteikti dārga, bet ... vai esat ievērouši - kad filmē(!!!) smagos slimniekus cik med personala ir klāt? .. nu es saskaitīju vismaz 8 med darbiniekus, katram tak alga arī jārēķina ... utt. pa ķēdi ... arī ministram un ...uttt. un lūk beigu cipari "uzlec līdz Jūrmalas villām" ... tā pēc ķēde ir pārāk gara ... ja tās nebūtu, arī cipari būtu mazāki un lojālāki ...

AivarsN  5 1 Plānot jau parazīti var daudz ko, taču šoreiz bez pašu cilvēku piekrišanas, plāns izgāzīsies kā veca sēta. Un faktiski tas jau brūk. Tāpēc arī mošķi tā paniko. Atliek tikai saglabāt mieru un nesadarboties ar noziedzniekiem. Tad viņiem vairs nebūs nekādu izredžu.

Rets2  3 3 Aivar, melot ir slikti. pat ja pats saviem meliem tici.

AivarsN  2 1 Rets2. Visas pretenzijas par melošanu, pirmkārt pie okupācijas režīma. Sākot ar pasaules debīlo žīdu eliti un beidzot ar vietējiem viņu ielikteņiem. Cilvēkiem melošana nav pieņemama.

Ljekainiitis    2 Aivariņš jau nemelo. Vieglāk jau ir ticēt visāda veida pasaciņām - žīdi, okupācija, sazvērestības , restarti, u.t.t.
Visgrūtāk jau ir pieņemt realitāti. Ka vīruss ir īsts, ka vakcinācija mazina tā izplatību u.t.t. :)

Drole      >>19:19

https://eugyppius.substack.com/p/ukhsa-vaccine-surveillance-week-46

"..the first three waves killed all the vulnerable people. Now the left over vulnerable people got vaxxed early on and the vax protective effect is wearing off and the virus has mutated and "escaped" the vax protection. The unvaxxed are in general in better health and more likey to survive ( even the older unvaxxed) and the older at risk vaxxed people are in general in much worse underlying shape and now they are dying because the vax protection has worn off. .. If you keep vaxxing healthy not at risk people we will create superstrains which will hurt the at risk already vaxxed people even more."

Ljekainiitis  1 1 Ja ikdienas statistika par saslimušajiem/mirušajiem un attiecīgi vakcinētajiem/nevakcinētajiem tavuprāt ir meli, tad patiesības vispār passulē nav.
+ statistikas - eiropā. Cik mirst vakcinētajās zemēs , cik mazvakcinētajās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu