Kāpēc viena Covid gulta maksā tikpat kā villa Jūrmalā???

666 666-tik apmēram maksā viena kovidslimnieka gulta!!!!!!Vairāk kā pusļimons-vai viņa no zelta un ar dimantiem nokaisīta?Kā tas ir iespējams?

AivarsN  4 1 Ļekainīti. Kamēr Latvijā netiks oficiāli publiskota informācija par to, cik cilvēku miruši, cik cietuši no smagām blaknēm dēļ vakcīnām, tikmēr noziedznieki ar visiem saviem melu medijiem, var iet uz poda. Par laimi, ne visus noziegumus viņiem izdodas noslēpt. Kara tribunāls viņus jau gaida.

Vaukskis  3 1 Viņi tik veiksmīgi iet uz poda, ka paveicies 60%, respektīvi, vairākumu Latvijas iedzīvotāju vakcinēt pilnībā! :D

Drole  3 1 Cik mirst vakcinētajās zemēs , cik mazvakcinētajās.

https://boriquagato.substack.com/p/germanys-vakzine-fail

Germany - New cases : +36,860 - 84 miljoni populaacijas, Total deaths 99,613 vax rate 67.3%
Tanzania - New cases : 0 - 62 miljoni populaacijas, Total deaths 727, vax rate 1.5%


Toties nevakcineetajaa

LaskovijMerzavec  2 3 Drole, atkal izplati melus ….

Salidzinot Vacijas statistiku ar Tanzanijas, kura neskaita Covid19

Tanzania’s refusal to collect virus data is the most extreme example of the hidden toll of the pandemic in Africa, where few countries offer accurate counts of the sick and dead.

Ljekainiitis  1 1 Ja nu Drolītei kaut drusku interesētu nevis senacionālas muļķibas, bet fakti- tad lūdzu:

https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?time=2020-09-10..latest&uniformYAxis=
0&pickerSort=asc&pickerMetric=location&hideControls=true&Metric=Cases+and+deaths&Interval=7-day+roll
ing+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=ROU~GBR~BGR~IRL

Salīdzinājumam saslimšanas un nāves .

AivarsN  3   Par mirušajiem no covid, vispār nav jēgas salīdzināt, jo katrā valstī uzskaite tiek veikta atšķirīgi. Tieši no covid mirst vien pāris procenti no reģistrētajiem, jo pārējie mirst no nopietnākām slimībām, bet ar covid tikai inficējušies, bieži vien ārstējoties slimnīcā. Patiesībā, tā inficēšanās slimnīcās, bieži vien ir plaušu ķīmiskā saindēšanās ar ļoti toksisku vielu, kura ir telpu dezinfekcijas līdzekļu sastāvā. Vakcīnu upuru skaitu, vislabāk parāda kopējās mirstības pieaugums, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem. Jau pirmās divas vakcīnas sagrauj imūnsistēmu par 75%, bet trešā jau iznīcina pilnībā. Tāpēc cilvēki mirst praktiski no visām iespējamām slimībām, ar kurām imūnsistēma pirms tam lieliski tika galā. Bet vakcīnām to grūti pieskaitīt, kā jau tas iepriekš tika plānots.

LaskovijMerzavec  4 2 Un bumbastiki tikai turpina malt…

Bet nevaresi atbildet uz jautajumu - vai Eiduks butu dzivs, ja nebutu vakcinas? Un vai tante Zhena nebutu jau mirusi, ja nebutu vakcinejusies??

Ljekainiitis  3 1 Un bumpīši tika turpina barot tos, kas nekādi nerisina problēmas:

https://www.nature.com/articles/s41591-021-01260-6?

LaskovijMerzavec  4 4 bumbastik... varbūt paskaidrosi, kur ņēmi 666 666 par vienu gultu?????

"Ministrijas skaidrojumā deputātiem lasāms, ka ārstniecības iestādes tās iegādājas pašas un cenas varot būt no 20 līdz pat 180 tūkstošiem eiro atkarībā no konkrētās iestādes un gultas līmeņa jeb tā, cik smagi slimiem pacientiem tās izmantojamas."

Kur tev sanāk 666 666 ????

AivarsN  5 1 Pateicoties drosmīgiem ārstiem un zinātniekiem, par vakcīnām jau informācijas vairāk kā vajag.
Vakcīnām ir trīs marķējumi. 1.Placebo. Aptuveni 30%. Saņem tā dēvētā elite un kam nu vēl palaimējās. 2. mRNK standarta vakcīna. Pirmā deva aptura imūnsistēmu un balto asinsķermenīšu veidošanos. 8 nedēļās imūnsistēma atjaunojas par 50%, tāpēc ir 2. deva, lai atkal to bloķētu. Pēc tam tā spēj atjaunoties par 25%. Pēc 3.,jeb busterpotes, imūnsistēma paliek pa nullēm un pacients var nomirt no jebkuras slimības. Turpmākās vakcīnas jau kā cukura diabēta slimniekam insulīns, bez kura atdod galus. 3.marķējums izraisa strauji progresējošu vēzi, kā radīts pensionāriem. Ar mrnk vakcīnām tiek pārprogrammētas ap 2 miljardi šūnu, vīrusa olbaltumvielu ražošanai. Imūnsistēma tās uztver kā inficētas un tāpēc iznīcina. Atkarībā no tā, kurā orgānā tādu šūnu tiek pārveidots un iznīcināts vairāk, tas arī iziet no ierindas. Biežāk sirds, plaušas, smadzenes. 2 gadu laikā, tie kuri saņēmuši īstās vakcīnas, lielākā daļa jau dodas pa skuju taku, neatkarīgi no slimnīcas gultu cenas.

Ljekainiitis  5 1 Nu 1:1 atskaitīja visas Vasiļevska muļķības Aivariņš. Turpini tik tīkla troļļus barot.
Kā jau te par tevi stāstīts: https://www.nature.com/articles/s41591-021-01260-6

AivarsN  5 6 Visu manis uzskaitīto informāciju publicējuši īsti zinātnieki, kuri nav pārdevušies farmas mafijai. Bet Panorāmā jau to protams nerāda.
Ej tik, Ļekainīti, pēc trešās potes! Jo mazāk šūnu smadzenēs paliks, jo mierīgāka dzīve. Nebūs ar ko uztraukties.

saulite34  2 4 Daudzi pateicoties potēm ir palikuši dzīvi un negaida gaismas tuneļos,bet dzīvo un priecājas par dzīvi.Tiem pasaku stāstniekiem jau sen nav šūnu smadzenēs,tāpēc visur lien ar savam muļķībām.

AivarsN  5 1 Saulīte. Pateicoties tam, ka neesmu potējies, esmu ne tikai dzīvs, bet nav bijušas ne blaknes, ne nopietnas saslimšanas. Rudenī iesnas, tā vēl nav mirstamā vaina. Pateicoties pārtikas ražotājiem un medicīnai, ļoti daudzi cilvēki nopietni slimo un tāpēc parastā saaukstēšanās var viņiem kļūt liktenīga. Silei pietuvinātie, saņēmuši Placebo vakcīnas jau var līksmot. Kamēr pēc standarta vakcīnām, tepat Latvijā jau simtiem mirušo un vēl vairāk palikuši darba nespējīgi. Pēc trešās potes, reakcija būs vēl straujāka un upuru vēl vairāk. Tāpēc jau fašistu režīms to procedūru grib uzspiest par varītēm. Vai tauta modīsies, vai labprātīgi dosies uz kautuvi?

saulite34  1 3 Savas pasakas tu stāsti tiem īstajiem zinātniekiem,kuri priekš tevis ražo to slikto pārtiku un tu esi tieši tāds pats mēslu ražotājs,kurš ar saviem produktiem indē cilvēkus,un no kā tad tie tavi kaimiņi un pats ar visādiem vīrusiem slimojiet.Diez ko tad tajās slimnīcās tik bieži dari ,ja jau esi tik vesels ,bet tavs stulbums ir neārstējams,ja jau tavi vakcinētie bērni ir vēl dzīvi,tad par tiem simtiem vakcinēto mirušo ir kārtējie meli.

AivarsN  5 1 Ja cilvēks pārtiku ražo sev, tad ne jau sliktu. Taču lielie ražotāji peļņas nolūkā, dabīgas sastāvdaļas aizstāj ar mākslīgām, vai pārtikas rūpniecības atkritumiem. Tam pievieno mākslīgās krāsas, garšvielas un garšas pastiprinātājus, iebiezinātājus, kuri tos sūdus satura kopā un vēl konservantus, lai var uzglabāt neierobežotu laiku. Gremošanas sistēma ar to netiek galā, piesārņojas asinsvadi, vēzis un skuju taka.
Savos 60 gados 4 reizes esmu bijis slimnīcā, bet ne reizi dēļ vīrusiem. Divas reizes agrā bērnībā, bet divas reizes ap 50 gadiem, kad vienkārši pārvērtēju savus spēkus. Tagad esmu kļuvis gudrāks un manis pēc, tās slimnīcas vispār var klapēt ciet, jo tur tāpat vairs neārstē.
Bērni ir vislabākā vakcīna. Viņi ātrāk saskaras ar vīrusiem, bet īpaši aktīvā imūnsistēma ar tiem ātri tiek galā. Saviem vecākiem un vecvecākiem, bērni nodod vīrusus jau stipri novājinātus, kad tie vairs nav bīstami. Tieši tāpēc fašisti neļauj bērniem iet uz skolu un vēl grib viņus nopotēt. Ja vecāki nevar un pat necenšas savus bērnus pasargāt, tad tādi vecāki nav tiesīgi saukties par vecākiem.

saulite34  1 3 Priekš pircējiem tu ražo tādus pašus mēslus ,tāpēc tur visapkārt ir tikai vieni slimnieki.

AivarsN  4 1 Ar dārzeņu audzēšanu pārdošanai, jau sen vairs nenodarbojos. Mazajās saimniecībās nevar tā lietot ķīmiju, lai tā nenokļūtu arī uz paša pārtikai paredzētajiem dārzeņiem. Taču agrofirmu īpašnieki savu produkciju neēd. Tāpēc peļņas nolūkos, indē un pārmēslo bez žēlastības. Tāpēc jau mafija cenšas iznīdēt dabīgās saimniecības, lai cilvēki nedabū veselīgu pārtiku. Jo kas tad pirks tabletes un vakcinēsies?

saulite34  1 3 lauku krancis ar savu stulbumu tagad atkal gadiem lielīsies,kad tavi vakcinētie bērni būs miruši no vakcīnām,tad varēsi šeit murgot par vakcīnu kaitīgumu.priekš pircējiem neviena saimniecība nav vēl veselīgu pārtiku ražojusi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu