Iepirkšanās īpatnības.

Ja cilvēkam ir pietiekoši daudz naudas, tad kā to tērē vīrietis un kā to tērē sieviete. Un kāpēc vienam otra pirkumi škiet nesaprātīgi?Kas būtu tas , kā jūs tērētu savu lieko naudu, vismaz sapņu līmenī...

Chris1986    1 CoCoSan, kāda ir atšķirība? Mazāks tilpums par dārgāku cenu? Kā man patīk visa šī ākstīgā tēlošana! :D

Marita      Chris Man laikam veicies, pārsvarā vīrieši trāpījušies smaržīgi. Kaut gan smaržu trūkums nebūtu izšķirošs. Galvenais, lai tīrs un nesmird pēc sviedriem

AivarsN  3 1 Ja vīrieši dod priekšroku nešpaktelētām, nepārkrāsotām mašīnām, tad kāpēc lai sievietes būtu izņēmums? Pilnīgi noteikti, īstās sievietes dabīgā ādas smarža, vīrietim būs pievilcīgāka par auto ādas sēdekļu smaržu. Taču kam viņam vajadzīga galīgi nepiemērota sieviete, kuras dabīgā smarža ir tik nepatīkama, ka vienmēr jānomāc ar kādu mākslīgu smaržu? Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc saiet kopā galīgi nesaderīgi cilvēki. Dabā viss atbilst stingriem likumiem. Pārkrāsojot matus, sievietes uzņem svešas enerģijas, bet neuzņem pietiekami savējās. Ja vīrieti saista blondīnes, tas nenozīmē, ka tik pat labi derēs arī pārkrāsota brunete, vai melnmate un otrādi. Arī lūpu formai un krāsai ir liela nozīme, pat kaut kur vīrieša zemapziņā. Sievietes krāpjas cik spēka un tad brīnās, kāpēc blakus gadījies pavisam nepiemērots vīrietis. Dēļ dārgām smaržām un krāsām pievilina itkā labāko, bet aizbiedē īsto, liktenīgo.

Paula6    5 Sasmējos par komentāriem - katram dzimumam savs viedoklis un tas taču ir dabiski! Kad katra puse nopērk vajadzīgo(iepērkos pēc saraksta lai neaizmirstas), tad arī, ja paliek liekie līdzekļi, nopērku to, ko kāroju...smaržas, audumu, greznumlietas u.tt. - tā taču ir sievietes daba! Vēl tā nav gadījies, ka vīrietim tas nepatiktu. Vai tad vīrietim nepatiks glīti saģērbusies sieviete, kura neuzbāzīgi, bet patīkami smaržo, labi izskatās? Nezinu nevienu kuram tas nepatiktu. Arī vīrietis savam dārgajam "draugam", t.i. mašīnai naudu nežēlos, lai tā būtu tīra, glīta, labi iekārtota un arī paša izskats atbilstu savam "draugam". Man patīk sakopts vīrietis.
Patīk, ja arī mana dzīvesvieta ir patīkama, komfortabla un noteikti ir paredzēti līdzekļi arī jaunām grāmatām (tagad ir daudz intersantu) un ceļojumiem(tas gan vēl ir jāpagaida).

Vaukskis      Chris1986, bet, ja ir vīrietis, kurš nepērk ne alkoholu, ne cigaretes, bet dažreiz kaut ko vairāk no skaistumkopšanas līdzekļiem kā vien ziepes, kāda dzimuma persona tā ir?!

AivarsN  1   https://vm.tiktok.com/ZM8noagGL/

dabasmiilis  3 2 Ja man būtu "pietiekoši daudz naudas", es būvētu savu valsti, tajā nebūtu bagāto un nabago, mēs visi būtu zemnieki un dzīvotu pēc dabas un Visuma likumiem.

Jau pusotru gadu neesmu bijis nevienā veikalā, priekš manis viņi varētu arī nebūt!
Pazustu nets un elektrība, arī man tā nebūtu problēma, vairāk laika atliktu ko veltīt dabai un līdzcilvēkiem.
Pazustu nauda, arī nebūtu problēma.

Uz visu jāskatās optimistiski.

Grūtāk klātos tiem, kas raduši dzīvot savā burbulī virs saviem līdzekļiem.

AivarsN  3   Mūsu civilizācija ir līdzīga skudru pūznim. Visi gatavi strādāt kopējo mērķu labā, tā paši jūtoties noderīgi. Tādā veidā nebūtu nekādu konfliktu, ne apdalīto. Bet tad ieviesās parazīti un ar viltu lika cilvēkiem strādāt parazītu labā, paši sevi iznīcinot. Tieši tāpat skudru pūzni iznīcina lamehūzas. Vai tiešām cilvēki būtu tikpat primitīvi kā skudras, ka nespēj atklāt un iznīcināt parastus parazītus?

Floriana      Auto, ceļojumiem, labam ēdienam.

Gaura      Tiešām, patiešām raksta autors tik daudz naudas tērē sievietēs, ka tīri vai bankrots? ūuuja! Kas tas būtu, ko viņš viņām tā uzsauc? Šodienas, šeit esošais vīrietis vēlas, lai dāma samaksā par viņa kafiju un par gultas priekiem arī! 2022-01-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu