Kā jāiepērkās, lai kasiere saprastu, ka šo pircēju šmaukt nedrīkst?

Es nesaprotu tās pārdevējas (kasieres) - ja būs lielāks iepirkumu grozs, tad noteikti kādu latiņu nošmauks (kādu preci noskanēs divas reizes, vai noskanēs tādu pašu preci ar citu kodu un tml.)
Kādreiz mani mācīja uzmanīties no čigānietēm, tagad - jāmācās pasargāt sevi no latviešu kasierēm.
Kā jāiepērkās, lai kasierei neienāktu prātā mani apšmaukt? Varbūt jānomaina sejas izteiksme, varbūt cītīgi jāskatās uz viņas nagiem?
(šeit varētu nerunāt par ziedojumiem, to daru regulāri, jo zinu, kam palīdzība vajadzīga visvairāk)

Marija_Anna (2010-02-23 09:40)      veikalit vēl ir civilizēti,jābūt tik acīgam,bet tirgus man ir par ekstrēmu.tuŗ pat ar acīgumu ir par maz.tādas metodes pielieto!izvēlos zināmus zemniekus vai veikalu.

Evruciitis (2010-02-23 09:53)      Kasierītes....ir dažas,kas ne mazums šmaucas:) tā teikt,visu neizdod,to dara,kad lielākas rindas,mēs tak ar sauju naudiņu sagrābjam:). Labāk iepirkties ar karti,tur ne paņemt,ne atlikt:). Var to čeku pārskatīt,bet tur vajag laiku un pacietību! Es pērkos tikai ar karti,tirgū....nu tur tirgoņi ir īsti profesionāli! neko pat nemanīsi!!!

didi1 (2010-02-23 10:32)      ja,esi pamanījis par vēlu-pats vainīgs..:( dusmas,ka pietiek nekaunības šmaukt bērnus(tieši vakar bija tāds gadījums),tad gan vajadzētu noslānīt ar s** koku! vienalga cik liela summa nebūtu..

slieks (2010-02-23 11:46)      No savas pieredzes gribu brīdināt, ka jāskatās, lai visas preces tiek liktas uz slīdošo lenti un atbrauc līdz pircējam. Reiz sāku manīt, ka pārnākot no Rimī, maisā kāds sīkums trūkst. Sāku vērot, visu kas notiek, un sapratu, kas par lietu. Viena pārdevēja regulāri kādu pirkumu it kā nejauši nolika blakus slīdlentei uz tās nekustīgās malas, kur tas lielā skaitā gadījumu arī palika. Un ne jau katrs gāja atpakaļ pazaudēto meklēt. Tagad gan viņa tur vairs nestrādā.

Adamsone (2010-02-23 12:30)      Tagad mēs zinām, kas strādā tirdzniecībā. :) Man kaut kā nekrīt acīs...un arī neiespringstu, jo, kā runā, nervu šūnas neatjaunojoties...
.... izņemot vienu nesenu gadījumu Ogres Elvi, kad tantuks žigli uzmeta man aci, secināja, ka izskatos nogurusi un ieskenēja vienu čeku divas reizes. Es savukārt nospriedu, ka enerģijas man ir tieši tik, lai dēļ 21 santīma (1 bulciņas) pakašķētos. Pēc reakcijas secināju, ka ir iznācis obloms un rīkojums šādi darīt ir nācis no priekšniecības.
Vispārinot varu teikt, ka jāiepērkas ir tāpat kā jaizskatās Rīgas Centrālajā dzelzeļa stacijā (lai izvairītos no kabatzagļiem)- jārada iespaids, ka esi aktīva, dinamiska, mundra, visam seko līdzu un rēķini līdz, ka pārbaudi čekus un izdoto naudu un katrā šaubu gadījumā esi gatava visu noskaidrīt līdz galam.....

labvakar (2010-02-23 14:02)      Tu Adamson aizej uz veikalu Riekstins,kurs atrodas Upesciema iela Bergos.Nekads gimis nelidzes,pie 7 Ls,latu vai divus pardevejas piemetis sev par labu,teejai,pat tad,kad vina zinas,ka Tu zini,ka vinas smaucas.

kwinta (2010-02-23 23:15)      Rokā jātur mape ar uzrakstu VID.

vilkatis73 (2010-07-29 15:25)      kATRAM UZ PIERES IR RAKSTITS,VAR SMAUKT VAI NE..

Solari (2010-08-10 15:47)      nezinu, kur jūs tik bieži šmauc. kļūdīties var katrs. tādēļ normāli ir jāseko līdzi tam, kas iesists čekā.
man cits jautajums - kas tās par sērkociņu kastītēm, kas kasierēm bieži ir svaru tuvumā?

pavasarss (2011-05-23 21:37)      lielveikalos kasiereem no taa nekas nemainaas,ka preci noskenee 2x,vai paardod daargaak.kasiere var vienkaarsi kludiities

ewitta_f (2013-08-23 00:44)      novēlu visām šitajām mamzelēm, kurām šķiet, ka kasieres to vien vakaros mājās dara, kā kaļ un realizē plānus, kā viņas apkrāpt - KAUT JŪS MĒNESI MAXIMAA PAR KASIERI DABŪTU PASTRĀDĀT.

Sweet_Lady (2013-08-24 23:01)      Es parasti no precēm kas izrādās dargākas neka plauktā atsakos un man vienalga ka citi gaida. Un ne jau kasieres šmaucas, tā ir lielveikalu politika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu